Wat kunnen we voor u betekenen?

In landschapsburelen kan het soms lastig zijn om zich te concentreren.

Weet u dat de efficiĆ«ntie van een vergadering gevoelig zakt bij een slechte nagalmtijd? Dat de productiviteit sterk achteruitgaat en de verminderde spraakverstaanbaarheid leidt tot hoofdpijn, frustratie en ziekteverzuim? Dat een aangename werksfeer niet enkel een goed zittende stoel is en een leuke aankleding is, maar evenzeer een goede ruimteakoestiek is? 

Om de de storende geluiden weg te werken en een aangenaam klimaat te scheppen in de onmiddellijke omgeving dient voldoende absorptie te worden aangebracht.

In diverse modellen, kleuren en afwerkingen worden er op een gepaste manier een oplossing gezocht voor onze klanten. Dit kan gaan van plafondeilanden tot divider of wandpanelen, met of zonder print. Met onze nagalmmeting en -studie achterhalen we wat er nodig is. Bij ons geen gestandaardiseerde tabellen, maar meten hoe de situatie is en berekenen wat er nodig is voor uw situatie !

Voor voorbeelden kijk even naar 'Projectreferenties, Galm-diverse projecten' en bekijk enkele van de creatieve oplossingen.